Fotografie

Wat kan ik allemaal voor u doen;

Ik heb me in zowat alle facetten van het fotograferen verdiept. Hier enkele mogelijkheden, in principe is alles mogelijk als je maar vraagt.

Bruiloft

Daar kan ik kort over zijn. In verband met mijn huidige baan is een bruiloft niet te combineren met mijn werk. Mijn instelling is, je doet iets perfect, of je doet het niet. Een bruiloft vergt de nodige voorbereiding om alles soepel te laten verlopen. Daarom even wachten tot mijn pensioen zich aandient. Dat zal ongeveer 2023 zijn.

Portretten

Ik heb de mogelijkheid om een fotoshoot bij u thuis te verzorgen, mits voldoende vrije ruimte beschikbaar (minimaal 8x6meter). Uiteraard behoort een shoot op locatie ook tot de mogelijkheden.

Urban Portret

Voor wie graag wat meer speciaal op de foto wil, heb ik de urban fotografie gecombineerd met portret. Wil zeggen dat we een locatie bezoeken met oude verlaten gebouwen, altijd spannend (bijvoorbeeld een verlaten mijn, kasteel of station).

HDR

HDR is een techniek waarbij je 3 foto’s (1 overbelichte, 1 normaal belichte, 1 onderbelichte) op elkaar bewerkt tot 1 foto. Het voordeel is dat je alle schaduw partijen mooi bij kan werken en de kleur intensiteit van de foto verhoogd. Kortom je kan de foto helemaal naar wens aanpassen en het resultaat is verbluffend. Leuk voor bijvoorbeeld op canvas. Bovenstaande foto heeft 2 keer in het blad Zoom gestaan, beetje trots mag er zijn, toch?

Product fotografie

product fotografie is een van mijn favorieten onderwerpen, mede omdat je hier je creativiteit helemaal de vrije loop kan laten. Ik werk met een fotocube, daarbij maak ik gebruik van studio lichtopstelling. Zowat alles is mogelijk binnen de vierkante meter. Uiteraard kan ook zonder flits een mooie product foto ontstaan (zoals hier boven te zien is).

Landschap, natuur en macro

Het is mooi om een foto van de natuur te hebben. Landschappen, dieren, mooie kleuren. Die 3 samen in 1 foto is natuurlijk het meest ideale. Daarom ben ik me ook toe gaan leggen op macro. Deze foto van de vlinder is bijvoorbeeld gemaakt met eem 100mm IS van Canon, ook nog eens uitgevoerd in HDR. Bij inzoomen zijn ook de ogen haarscherp.
Peter van Litsenburg